Tai chi voor duurzame inzetbaarheid

Voor uw bedrijf is het van belang dat uw werknemer zo goed mogelijk kunnen presteren, op een manier waarop ze zoveel mogelijk werkgeluk ervaren. Tijdens een workshop of cursus kunnen uw werknemers de heilzame effecten van Tai chi direct ervaren en deze voordelen zult u direct op de werkvloer merken.

Workshop

In een losse workshop maken uw werknemers direct kennis met de positieve effecten voor de fysieke en mentale gezondheid. Dankzij zachte mobiliteitsoefeningen ervaren ze direct meer fysieke kracht en door eenvoudige ademhalingsoefeningen krijgen ze meer energie en mentale rust. Tijdens de workshop krijgen uw werknemers interventies mee die ze direct in de werksituatie kunnen toepassen.

Wat zult u aan uw werknemers merken?

  • Minder fysieke spanningsklachten
  • Grotere taakgerichtheid
  • Teambuilding
  • Een groter gevoel van competentie

Cursus

Tijdens een zesdaagse cursus krijgen uw werknemers meer diepgang in de principes van Tai chi. Hierdoor ervaren ze niet alleen de effecten na de bijeenkomst, maar zullen ze beter in staat zijn om de principes en interventies blijvend toe te passen in de werksituatie. Dit leidt tot een verhoging van de vitaliteit en een verbetering van de arbeidsproductiviteit op de lange termijn.

Wat zult u aan uw werknemers merken?

  • Meer fysieke kracht
  • Een grotere focus
  • Stabielere werkrelaties
  • Minder ziekteverzuim en grijs verzuim

Op locatie

Voor een workshop kom ik bij u op locatie langs. Het enige wat u hoeft te regelen is een ruimte die ruim genoeg is, zodat alle deelnemers zich vrij kunnen bewegen. Makkelijk zittende kleding is ook belangrijk, zodat de oefeningen zonder belemmeringen kunnen worden uitgevoerd.

Is het niet mogelijk om een workshop bij u op locatie te organiseren? Geef dat ruim op tijd aan. In de regio Parkstad kan ik dan op zoek gaan naar een passende locatie. Hier komen dan wel extra kosten voor de locatie bij.

Tarieven 

€150,- per workshop (1 uur)

€825,- per cursus

Na iedere bijeenkomst is er +/- 15 min tijd voor vragen. Dit is in het tarief inbegrepen.

Wilt u meer weten over wat Tai chi voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met me op