Energie voor 10

Voel je jong

Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je fitter en energieker te voelen. Ik maak geen gebruik van vaste trainingsschema’s, maar ik ga je leren luisteren naar jouw lichaamsgevoel. Zo blijf je dichtbij jezelf. Een lichamelijke belemmering hoeft hierbij geen beperking te zijn.

Wat kun je van de training verwachten?

We beginnen met jouw vraag aan mij, die we uitgebreid gaan bekijken. Dat geeft informatie over wat jou gemotiveerd houdt en welk soort oefeningen die het beste bij jou past. Denk hierbij aan wandelen, hardlopen en boksen, afgewisseld met mobiliteits- en ontspanningsoefeningen. Ook gaan we kijken naar je gedachten tijdens het sporten. Door hier op een goede manier mee om te gaan, wordt het sporten niet alleen makkelijker en leuker, maar ga je je ook veel vrijer voelen in je lichaam en geest.

Begeleiding thuis

Een prettige en veilige omgeving is essentieel om lekker te kunnen bewegen. Daarom kom ik graag naar jou thuis, zodat je zonder belemmering kunt werken aan een betere conditie. We kunnen ook een plek uitzoeken in de buitenlucht, zodat je direct kunt profiteren van de rustgevende werking van de natuur.

Wil je meer weten over het persoonlijk trainingsprogramma? Klik dan hier: