Groepstrainingen

Samen meer energie halen uit bewegen

In een groepstraining kun je op een leuke manier veel energie halen. Iedere training is erop gericht om samen plezier te beleven aan bewegen, het vertrouwen in jezelf en in je eigen lichaam te versterken en om je beweegvrijheid te vergroten.

Je kunt je direct inschrijven, de eerste training is gratis.

Tai chi

Deze krijgskunst werd al in het klassieke China werd beoefend. De naam Tai chi kent vele vertalingen, maar één van deze vertalingen is “stijgende energie”. De basis van deze krijgskunst is langzame, gecontroleerde bewegingen die in losse oefeningen kunnen worden uitgevoerd of in een serie aan opeenvolgende bewegingen.

Door het beoefenen van Tai chi werk je aan:

  • van je gedachten naar je lichaamsgevoel te gaan
  • het vergroten van je balans en focus
  • een veerkrachtig lichaam
  • het versterken van je energieflow

De training is voor iedereen geschikt, ongeacht de fysieke belastbaarheid

Mobiliteitstraining (Back to your elements)

Deze beweegvorm gaat terug naar de basis van ons beweegpatroon: bewegen in alle richtingen die we maar kunnen verzinnen, net zoals toen we kind waren. Duwen, trekken, hurken, heup strekken, vooruit bewegen, je hele lichaam wordt ingezet op een creatieve manier.

Je leert tijdens deze training om beter als mens te bewegen en je veerkrachtiger te voelen. Daarbij leer je tijdens de buddyoefeningen je eigen grenzen aangeven en die van anderen te respecteren.

Back to your elements wordt op verschillende niveaus gegeven, afhankelijk van de belastbaarheid. Informeer naar welk niveau het meest bij jou past.

Energetic Together

Bij deze training gaan we altijd naar buiten, weer of geen weer. De locaties variëren van een bosrijke omgeving, tot de trappen bij Snowworld. De training is opgebouwd uit individuele oefeningen, maar ook uit oefeningen met een partner, waarbij je op een respectvolle manier elkaars balans en kracht gaat uittesten.

Tijdens het trainen bij Energetic Together werk je aan:

  • meer gevoel van succes en plezier in samen buiten bewegen
  • een sterker lichaam
  • zelf leren bepalen hoe ver jij je lichaam uitdaagt

Om mee te kunnen doen zijn er qua conditie geen voorwaarden.

Kom in beweging en haal meer uit je leven!

Schrijf je hier direct in voor een groepstraining. De eerste training is gratis!

Kijk ook eens bij: