Duurzaam beter presteren

Voor uw bedrijf is het van belang dat uw werknemer zo goed mogelijk kunnen presteren, op een manier waarop ze zich energiek en mentaal helder voelen. Tijdens een interactieve workshop maken uw werknemer kennis met de technieken afkomstig uit de Chinese krijgs- en geneeskunst en zult u de voordelen direct op de werkvloer merken.

Wat kunt u van een workshop verwachten?

Direct vanaf het begin van de workshop voelen uw werknemers de heilzame effecten voor de fysieke en mentale gezondheid. Dankzij zachte mobiliteitsoefeningen ervaren ze direct meer fysieke kracht en door eenvoudige ademhalingsoefeningen krijgen ze meer energie en mentale rust. Tijdens de workshop krijgen uw werknemers interventies mee die ze direct in de werksituatie kunnen toepassen.

Wat zult u aan uw werknemers merken?

  • Minder fysieke spanningsklachten
  • Meer mentale helderheid en taakgerichtheid
  • Teambuilding

Online of op locatie

Workshops kunnen online (bij voorkeur via Zoom, mogelijk ook via Teams of Webex) of op locatie worden verzorgd. Voor beide opties geldt de voorwaarde dat iedere deelnemer voldoende ruimte (pakweg 2 x 2 meter) moet hebben om gemakkelijk te kunnen bewegen. Bij online workshops dient iedere deelnemer over goed functionerende audio- en videoapparatuur te bezitten.

Wilt u meer weten over wat deze workshop voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan vrijblijvend contact op.