Jong en sterk

360 graden sterk

Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om je sterker te voelen in je hele lichaam. Hierbij maken we geen gebruik van vaste trainingsschema’s, maar ga je leren luisteren naar je lichaamsgevoel, zodat je dicht bij jezelf blijft. Een lichamelijke belemmering hoeft hierbij geen beperking te zijn.

Wat kun je van de training verwachten?

We beginnen met jouw vraag aan mij, die we uitgebreid gaan bekijken. Dat geeft informatie over het soort oefeningen die het beste bij jou passen. Dit is altijd een persoonlijke balans tussen kracht-, mobiliteits- en ontspanningsoefeningen. gaan we kijken naar je gedachten en emoties tijdens het sporten. Door hier op een goede manier mee om te gaan, wordt het sporten niet alleen leuker, maar ga je je ook veel vrijer voelen in je lichaam en geest.

Begeleiding thuis

Een prettige en veilige omgeving is essentieel om het beste uit jezelf te halen. Daarom kom ik graag naar jou thuis, zodat je zonder belemmering kunt werken aan een jonger en sterker lichaam. We kunnen ook een plek uitzoeken in de buitenlucht, zodat je direct kunt profiteren van de rustgevende werking van de natuur.

Wil je meer weten over het persoonlijk trainingsprogramma? Klik dan hier: