Personal training aan huis

Eigen haard…

Fitter en sterker worden, ongeacht een fysieke beperking, kan gemakkelijk thuis met eenvoudige materialen en relatief weinig ruimte. Ik werk niet met vaste schema’s, maar ga uit van het lichaamsgevoel. Vanwege verschillende omstandigheden voelt je lichaam namelijk iedere dag anders. Door hiernaar te luisteren en goed mee om te gaan, voel je je niet alleen fysiek prettiger, maar ook mentaal sterker.

Jong in lichaam en geest

Tijdens de kennismaking gaan we samen onderzoeken wat jij graag wilt bereiken en waarom dit voor jou belangrijk is. Hierdoor kan ik beter bepalen welke oefeningen bij jou passen en welke juist niet. Plezier en veiligheid staat altijd voorop. De oefeningen zijn er vooral op gericht om je lichaam in zijn geheel soepeler en krachtiger te laten bewegen en je beter te laten aarden. Zo ga je merken dat je steviger zult staan en dat je meer energie krijgt in je dagelijks leven.

Wat levert personal training aan huis je op:

  • Meer fysieke kracht en energie
  • Soepelere gewrichten
  • Mentale rust en helderheid

De kracht van de natuur

De natuur heeft een helende werking op het brein en dit voel je snel in je lichaam. Het voelt rustiger en sterker. Daarom is de natuur een uitstekende plek om oefeningen te doen. Mocht je van deze optie gebruik willen maken, dan kunnen samen een plek uitzoeken die voor ons beiden geschikt is.

Wil je meer informatie over personal training aan huis? Klik dan hier: