Wie ben ik?

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Paul Gielen. Als klein kind kon ik nooit stilzitten en was ik altijd op ontdekkingstocht. Als volwassene is dit niet veel veranderd. Ik ben een heel actief persoon en zoek steeds naar creatieve manieren om in beweging te blijven. Hierdoor ben ik in aanraking gekomen met de oosterse krijgskunsten, zoals Wushu, Eskrima en Tai chi.

De oosterse principes die bij deze beweegvormen horen ben ik uiteindelijk steeds meer gaan combineren met de westerse fitness. Dit vormt de kern van mijn persoonlijke aanpak: het ontwikkelen van meer lichaamskracht en beweegvrijheid door te werken vanuit ontspanning en je eigen lat te bepalen. In mijn ervaring is dit een effectieve manier om zowel fysiek als mentaal dichtbij jezelf  te blijven.

Mijn ervaring in het begeleiden van mensen haal ik voor een groot deel uit mijn werk als leerkracht in het basis- en speciaal onderwijs. Mijn doel is altijd geweest om kinderen meer vertrouwen te geven in zichzelf en dit pas ik nu toe in de fysieke begeleiding van kinderen en volwassenen.

Kwaliteitsgarantie

Om kwaliteit van begeleiding te kunnen waarborgen ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor Vitaliteitsprofessionals (BOvV), waar ik bijscholingen blijf volgen op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid, gedrag en motivatie. Wil je hier meer over weten? Klik dan op de logo onderaan de pagina.