Wie ben ik?

Aangenaam kennis te maken

Mijn naam is Paul Gielen. Als personal trainer en fysiek coach begeleid mensen van alle leeftijden om zich sterker te voelen in hun lichaam en mentaal tot rust te komen. Tijdens mijn trainingen richt ik mij op de eerste plaats altijd op de mens. Zo wordt het makkelijker om je gesteund en gestimuleerd te voelen. Daarna pas richt ik me op de fysieke prestaties. Deze aanpak baseer ik op mijn jarenlange werkervaring in het onderwijs.

Deze ervaring combineer ik met mijn kennis uit mijn opleidingen en inzichten uit mijn dagelijkse training in de krijgskunst, die ik ook heb gevolgd bij verschillende scholen in het binnen- en buitenland. Daarnaast blijf ik bijscholingen volgen op het gebied van coachen en trainen. Hiervoor ben ik aangesloten bij de Beroepsvereniging voor Vitaliteitsprofessionals.

Kwaliteitsgarantie

Om kwaliteit van begeleiding te kunnen waarborgen ben ik aangesloten bij de Beroepsorganisatie voor vitaliteitsprofessionals (BOvV), waar ik bijscholingen blijf volgen op het gebied van lichamelijke en geestelijke gezondheid, gedrag en motivatie.

Heb je vragen of wil je meer over me weten? Neem gerust contact met me op.