Voor een bijzondere gelegenheid

Voor bijzondere gelegenheden kunt u een ontspanningsworkshop boeken. Denkt u hierbij aan verjaardagen, buurtbijeenkomsten of privétrainingen voor u en uw partner. Voor een goede begeleiding kunnen hier maximaal 12 personen aan deelnemen.

Samen in balans

Een workshop is niet alleen ontspannend, maar ook gezellig en leerzaam. Hierbij laat ik u de fundamenten van Tai chi ervaren, waardoor u snel de heilzame effecten zult merken op uw fysieke en mentale gezondheid. Ook krijgt u handvatten mee waarmee u de principes van Tai chi zelf in uw dagelijks leven kunt blijven toepassen.

U en uw gezelschap zullen de volgende voordelen ervaren:

  • Meer fysieke vrijheid en minder klachten
  • Mentale helderheid
  • Een gevoel van rust
  • Meer ruimte voor aandacht voor elkaar

Op locatie

Voor een workshop kom ik bij u op locatie langs. Het enige wat u hoeft te regelen is een ruimte die groot genoeg is, zodat alle deelnemers zich vrij kunnen bewegen. Makkelijk zittende kleding is ook belangrijk, zodat u de oefeningen zonder belemmeringen kunt uitvoeren.

Is het niet mogelijk om een workshop bij u op locatie te organiseren? Als u dit ruim op tijd aangeeft, dan kan ik in de regio Parkstad op zoek gaan naar een passende locatie. Hier komen dan wel extra kosten voor de locatie bij.

Tarieven

€65,- per uur

€95,- per 1,5 uur

Na iedere workshop is er +/- 15 min ruimte voor vragen. Dit is in het tarief inbegrepen.

Wilt u meer weten over wat een workshop voor u kan betekenen? Neem hiernaast contact op.